Resume
Resume

Resume

Carwrapping

Bus_HBI_(18)_1140x667Wrappen speedbootcarwrap dutch vans

CARWRAPPING:
EEN VOLLEDIGE TRANSFORMATIE VOOR UW AUTO

Door middel van Carwrapping kunnen we uw (bedrijfs)auto volledig  voorzien van folie in de door uw gewenste kleur of het gewenste patroon.

Soms is een auto in een bepaalde kleurstelling lastiger te verkopen. Het kan dan een voordelige oplossing zijn om uw auto volledig te laten wrappen in een andere, neutralere, kleur. Maar ook als u uw auto wil aanpassen aan (de kleuren van) uw huisstijl kan carwrapping een mooie oplossing zijn. Daarnaast kunt u het natuurlijk ook gewoon leuk of mooi vinden om uw auto te voorzien van een compleet nieuw uiterlijk. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een andere kleur, een matte uitstraling, een carbon fiber structuur of een brushed steel effect. Carwrapping is hier zeer geschikt voor.

Naast carwrapping bedoelt voor het visuele effect, kan carwrapping ook gebruikt worden om de lak van de auto te beschermen. Dit komt vooral voor bij vrachtauto’s waar de carrosserie beschermt moet worden tegen steenslag. In dat geval wrappen we bijvoorbeeld de gehele voorkant met transparante anti-steenslag folie.

Wrappen biedt een aantal voordelen ten opzichte van de auto laten spuiten, zoals bijvoorbeeld:

– De folie beschermt de lak tegen krassen en steenslag
– Folie is te verwijderen waardoor de auto makkelijker terug te brengen is in de oorspronkelijke kleur
– Financieel aantrekkelijker

Wrapping is ook mogelijk voor bijvoorbeeld uw boot of motor waardoor ook deze weer een volledig nieuwe look krijgen. In ons portfolio vindt u voorbeelden van door ons geleverd werk.

Uiteraard gebruiken wij ook voor het carwrapping hoogwaardige kwaliteit folies. Fraai Signmakers werkt met gerenommeerde merken zoals 3M, Avery en Oracal. De folie vervaagt nauwelijks en is Uv-bestendig.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van carwrapping? Kijk eens op www.auto-reclame.nl.