Resume
Resume

Resume

In- en outdoor signing

full color airtex fotobehang indoor signing van suilichemIndoorsigning Full Color foto Sint Maartenskliniek

IN- EN OUTDOOR SIGNING:
DE TOTALE AANKLEDING VAN UW BEDRIJFSPAND

Onder deze noemer vallen veel van onze werkzaamheden ten behoeve van de aankleding van bedrijfspanden en instellingen.

Het interieur van uw onderneming is van groot belang. Zowel voor de medewerkers als klanten die het pand bezoeken. Het is belangrijk dat iedereen zich op zijn gemak voelt. Openbare ruimtes of kantoren kunnen bijvoorbeeld aangekleed worden met afbeeldingen. Dit kan doormiddel van Airtex behang of fullcolor bedrukte zelfklevende folie. Hierdoor breng je gemakkelijk sfeer en warmte aan in de ruimte.  Maar er kan ook een praktisch belang zijn bij het aanbrengen van indoor signing. Denk bijvoorbeeld aan bewegwijzering in het gebouw wat er voor zorgt dat iedereen gemakkelijk de juiste ruimte weet te vinden.

Ook buiten het bedrijfspand speelt outdoor signing een grote rol. Zo zijn er diverse mogelijkheden om het pand verder aan te kleden, bijvoorbeeld door middel van het plaatsen van vlaggen en banieren of al dan niet verlichte reclamezuilen. Benieuwd naar voorbeelden van in- en outdoor signing? Kijk eens in ons portfolio.

Net als bij al onze werkzaamheden geldt ook bij in- en outdoor signing dat u bij Fraai terecht kunt voor het gehele proces. We denken met u mee over het juiste ontwerp en adviseren u over de beste materialen. Indien gewenst worden de producten op de locatie gemonteerd.