Resume
Resume

Back

Mogen wij Fraai Signmakers aan u voorstellen?

Fraai Signmakers is een jong innovatief bedrijf met enthousiaste medewerkers. Drie collega’s , met samen ruim een halve eeuw ervaring, hebben de handen ineen geslagen en besloten hun plannen en ideeën in de praktijk te brengen. Het gevolg is dat we in september 2015 zijn gestart met Fraai Signmakers. Inmiddels is ons team uitgebreid en werken we met z’n alle aan een mooie toekomst. Omdat we onze prettige samenwerking in het verleden erg waarderen, willen we u graag door middel van deze nieuwsbrief op de hoogte brengen van de visie en de mogelijkheden van Fraai Signmakers.

Fraai Signmakers biedt een wijde range aan producten die je kunt verwachten van een professioneel signbedrijf, van ontwerp tot uitvoering.

Denk aan:
Autoreclame (inclusief complete carwraps)
Project- en reclameborden (inclusief plaatsing)
Gevelreclame
Raamreclame
– In- en outdoor signing

Voor al deze producten kunt u bij ons terecht voor het gehele proces: van ontwerp tot plaatsing. Op onze website zijn voorbeelden te vinden van door ons uitgevoerde projecten.

Zoals u van ons gewend bent, vinden we persoonlijk contact erg belangrijk. Fraai Signmakers denkt met u mee en geeft een eerlijk en betrouwbaar advies. U bent altijd welkom om onder het genot van een kopje koffie uw plannen en ideeën te bespreken. We hopen u in de toekomst te mogen verwelkomen.

Graag tot ziens!

Marco Boers
Remco Huibers
Mascha Opgenoort
Jessie van Wijk