Resume
Resume

Back

Nieuwe constructie projectborden

 

Communicatie op locatie is erg doeltreffend. Uit onderzoek is gebleken dat minstens 50% van de leads afkomstig is van het zien van een reclamebord. Bouwborden op locatie met de juiste communicatiewaarde kunnen een zeer groot effect hebben op de marketingcampagne die gevoerd wordt.

Met onze jarenlange ervaring en goed luisterend naar onze klanten hebben wij een ‘Fraaie’, voordelige en duurzame constructie voor onze projectborden ontwikkeld. Deze constructie is snel te (ver)plaatsen en uitbreidbaar tot bijna elk gewenst formaat. De constructie bestaat voornamelijk uit beton en staal en wordt bovengronds geplaatst. Voordelen hiervan zijn:

– Sneller een goedkeuring met betrekking tot vergunningaanvragen
– De aannemer kan makkelijker zelf verplaatsen (geen verplaatsingskosten)
– Constructie kan hergebruikt worden

De constructie is en blijft eigendom van Fraai Signmakers. Hierdoor blijft Fraai Signmakers altijd verantwoordelijk voor onder andere de verzekering en het onderhoud.

Uiteraard blijven wij onszelf en onze producten door ontwikkelen. Daarom zijn we bezig met een stand-alone verlichtingsmodule. Deze zal volledig worden aangestuurd door zonnecollectoren, waardoor er geen stroomvoorziening op locatie nodig is. Hierdoor wordt het mogelijk om de projectborden gemakkelijk te voorzien van verlichting waardoor de borden ook in het donker optimaal benut kunnen worden.

Bekijk de animatie om een goed beeld te krijgen van onze nieuwe constructie!

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem gerust contact op!