Resume
Resume

Resume

Project- en reclameborden

Projectbord Reclamebord eiland AmelandSyntrus achme ketting doetinchem bouwbord projectbord

 PROJECT- EN RECLAMEBORDEN:
DEZE WERELD KENT GEEN GEHEIMEN MEER VOOR ONS!

Voor het geven van informatie over bouwprojecten wordt in veel gevallen gebruik gemaakt van projectborden, ook wel bouwborden genoemd. Naast de informatie over het bouwproject worden natuurlijk de meewerkende bedrijven genoemd. Ook ter promotie van de verkoop van kavels of een pand staat wordt vaak gekozen voor een projectbord.

Jarenlange ervaring hebben wij met het ontwerpen en plaatsen van reclameborden voor projecten voor partijen als aannemers, vastgoedontwikkelaars, woningbouwcorporaties etc. Wij denken met al onze ervaring mee over de constructie, afmeting en zichtlijnen en kunnen zo nodig de vergunningaanvraag verzorgen. In ons portfolio vindt u voorbeelden van door ons geleverd werk.

De door ons zelfontwikkelde nieuwe constructie maakt het mogelijk om eenvoudig en bovengronds borden te plaatsen. Deze unieke constructie is snel en eenvoudig te plaatsen en uit te breiden naar elk gewenst formaat. Benieuwd hoe deze nieuwe constructie werkt? Klik hier voor een animatie en meer informatie.

Uiteraard behoren ook de traditionele constructies tot de mogelijkheden. Hierbij wordt vaak gekozen voor een houten constructie maar ook een stalen constructie of een buizenframe behoort tot de mogelijkheden. Deze constructies worden doorgaans ingegraven maar het is ook mogelijk deze bovengronds te plaatsen.

Fraai Signmakers beschikt over de middelen en kennis om het gehele traject in eigen beheer te houden. Van ontwerp en productie tot plaatsing.