Resume
Resume

Resume

Raamreclame

Aankleding Eskes & Partners Raamreclame Gevelbord Outdoorsigningindoor signing raamreclame etched glass SWBOutdoor signing gevelreclame traffiq verkeersregelaars

RAAMRECLAME:
IDEALE DRAGER VOOR COMMUNICATIE

Of het nu leegstaande winkelpanden zijn of juist ter promotie van een winkel of bedrijf; ramen zijn ideale dragers voor communicatie in welke vorm dan ook. Raambelettering is eenvoudig te realiseren en de hoge rendementswaarde tegen relatief lage kosten, maken het een populair signmedium. Benieuwd naar voorbeelden? Kijk eens in ons portfolio!

Maar raambestickering biedt ook praktische oplossingen. Bij erg veel warmte in het gebouw kan zonwerende folie een goede oplossing zijn. Voor bijvoorbeeld meer privacy op kantoor kan Free-vision folie op de ramen een goede oplossing zijn. Free-vision folie zorgt ervoor dat er van buitenaf niet naar binnen gekeken kan worden. Van binnen naar buiten kijken kan wél, waardoor het uitzicht vanuit de ruimte behouden blijft. De folie kan desgewenst bedrukt worden met bijvoorbeeld een logo.

Voor extra veiligheid kan veiligheidsfolie op de ramen een goede toevoeging zijn. Door veiligheidsfolie aan te brengen kan doorval van personen door de ramen voorkomen worden. Deze folie is glashelder waardoor de folie geen invloed heeft op de lichtinval en het uitzicht.

Net als bij al onze werkzaamheden geldt ook bij raamreclame dat u bij Fraai terecht kunt voor het gehele proces. We denken met u mee over het juiste ontwerp en adviseren u over de beste materialen.